jeejee faija kävi täällä tänään puolen tunnin ajaks ja sitten yllätys yllätys mutsi ja faija päätti alkaa taas vaihteeks riidellä, joka ei tietenkään ollu uus juttu täs perheessä. mut kiva nyt sit, et ku faija tulee himaan viikon jälkeen ni mutsi ajaa sen pois. ♥

no jaa, vituttaa tänään niin vitusti. vituttaa mun elämä, koulu, perhe, nimeä joku ja varmasti vituttaa sekin. kuuntelen vaan jotain vitun coldplayn the scientistiä ja toivon, et seuraavan kerran ku nukahdan ni en enää herää. tosin, se nyt ei kauheen harvinaista oo mun kohalla. mut, en tykkää oikeestaan vuodatella näitä joten seuraava aihe, eiks?

eli ylihuomen ois luvassa ranskan koe. en oo lukenu viel, enkä varmaan luekkaan ku huomenna, mut ainaki tänään meni kuuntelu hyvin ((: lisäks ella kerto, et se aikoo nyt vihdoin talvel lopettaa baletin ja alotetaan sit yhes joku ! sen seurassa ei mikään tunnu tylsältä. voisin pelaa vaikka vittu golffia ja seki tuntuis kivemmalta ku telkun kattelu (joka on harvinaista :::D).

miks joku on keksiny todistukset? yhyy mun todistus tulee niin varmasti olee joko a) kasin alarajassa tai b) seiskan puolella ja sit jo ennestään vituillaan oleva perhe-elämä kuolee kokonaan. oonpas nyt iloinen.

ainakin kuuntelen coldplayta. ♥